Ragdoll Herplaatsers

Angels With Whiskers Esmee

Purrfect Angels Febe

Esmee & Febe

Esmee en Febe zijn zijn moeder en dochter en beide bij ons in de cattery geboren. Esmee is een seal pont tortie dame geboren  op 29-12-2019  en Febe is een chocolate point mitted meisje dat geboren is op 13-10-2021. Moeder en dochter spelen graag met elkaar en slapen regelmatig langs elkaar.  Beide zijn ze erg aanhankelijk eens ze hun personeel vertrouwen en voldoende kennen. Ze komen beiden al miauwend hun knuffels opeisen.De reden dat we een ander huisje voor hun zoeken is dat ze niet zo blij zijn met al dat jonge grut hier in huis en hierdoor erg gestrest raken. Hierdoor leven ze apart van de groep ( een andere ruimte in huis) en krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen. We zijn voor Esmee en Febe op zoek naar een huisje waar ze met twee kunnen samenblijven, voldoende knuffels krijgen en 's avonds mee kunnen genieten op de bank.
Esmee en Febe zijn in het bezit van een stamboom, Europees paspoort , zijn in orde met hun entingen en zijn reeds gesteriliseerd.
Wil je graag kennismaken met deze schatjes vul dan even onderstaande vragenlijst in. 

Purrfect Angels Sky

Sky

Sky is bij ons in de cattery geboren op31-05-2020. Sky is een seal torbie ( tortie en lynx) point poes. Deze lieverd is een echte kroelpoes die niet genoeg kan krijgen van aandacht en knuffels! Ze is het liefst altijd samen met haar personeel. Sky is erg mensgericht, een allemansvriend en zal de nodige aandacht komen opeisen met stevige kopstoten en luid gespin! Ze kan erg genieten van een avondje samen op de zetel met een bijhorende massage voor haar personeel. 
Voor Sky zijn we op zoek naar een huisje waar ze alleen van alle aandacht kan genieten en naar personeel dat haar ten alle tijden van knuffels kan voorzien.
Sky is in het bezit van een stamboom, Europees paspoort ,  in orde met haar entingen en is reeds gesteriliseerd.
Ben jij klaar om je hartje te verliezen aan deze kroelkip, vul dan onderstaande vragenlijst in.